logo

درباره ما

هدف ما تسلط کامل بر کیفیت کاشت مو می باشد،ما به عنوان یک مرکز تخصصی ،خدمات کاشت مو را ارائه می دهیم که یک راه حل سریع و قطعی برای کسانی هست که مشکل ریزش مو و طاسی دارند. موهای از دست رفته خود را با کاشت مو برگردانید! جهت آنالیز مو و روش کاشت موی مناسب برای شما از طریق فرم مشاوره و شماره های تماس باما در ارتباط باشید.

درباره ما ...

ارتباط با ما

  • 5402107(0912)
  • info@yourdomain.com

داروهایی که بعد از کاشت مو باید مصرف شود؟

با افزایش سن موهای سر نازک تر شده و دچار ریزش می شود، علاوه بر سن، مشکلاتی همچون بیماری ها، آسیب های فیزیکی، وراثت و عوارض برخی داروها نیز سبب ریزش مو می شود. شدت ریزش مو در افراد مختلف متفاوت است و هر کس با توجه به شرایط خود روشی را برای درمان و بازیابی موهای از دست رفته انتخاب می کند؛ کاشت مو یک روش دائمی و طبیعیست که برای بیشتر دلایل ریزش مو مناسب است. در این روش فولیکول های مو از نواحی مقاوم در برابر ریزش به نام بانک مو برداشته می شود و در قسمت های دچار ریزش و طاسی پیوند خواهد شد. برای مشاهده نتایج کاشت مو نیاز به زمان طولانی می باشد و در طول این مدت به خصوص در روزهای ابتدایی به رسیدگی و طی مراحلی برای کمک به موفقیت پیوند نیاز دارید. یکی از این مراقبت ها که اهمیت زیادی در نتیجه نهایی دارد، مصرف قرص های تجویز شده پزشک می باشد که با هدف تسکین دردهای احتمالی، جلوگیری از عفونت و کمک به رشد فولیکول های پیوند شده توصیه می شوند.

مراقبت های بعد از کاشت مو

می توانید بعد از کاشت مو به خانه بروید و غذای سبک (هر غذای غیر تند) بخورید، استراحت کنید (نه لزوماً خواب) و کارهای روزمره خود را به آرامی دنبال کنید. بعد از پیوند مو به پوست سر به خصوص در ناحیه بانک مو توسط یک باند بسته می شود که تا زمان برداشتن آن نمی توانید سر خود را بشویید، برای برداشتن آن باید در روزهای بعدی به کلینیک مراجعه کنید. مراقبت های بعد از کاشت مو می توانند تاثیر مستقیمی روی نتیجه و موفقیت پیوند بگذارند و از همان زمان بعد از کاشت شروع می شوند. ممکن است جراح به هر بیمار دستورالعمل های مراقبتی و داروهای مصرفی مخصوصی بدهد، اما به طور کلی روند مراقبت های بعد از کاشت مو عبارتند از:

•  در چند روز ابتدایی روی پوست سر خود فشار وارد نکنید.

•  حداقل یک هفته بعد از کاشت مو سیگار نکشید و الکل ننوشید.

•  به مدت دو هفته از فعالیت های سنگین خودداری کنید.

•  تا یک هفته به صورت نیمه نشسته بخوابید و دقت کنید بانک مو و ناحیه های پیوند شده با بالش تماس نداشته باشند.

•  برای مدتی بعد از کاشت مو در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار نگیرید.

•  در روزهای ابتدایی پوست سر خود را خشک نگه دارید و زمانی که برای دوش گرفتن مجاز شدید این کار را بدون فشار دست و آب انجام دهید.

فرم ثبت درخواست
captcha

آیا بعد از کاشت مو باید دارو مصرف کرد؟

یک کاشت موی موفق به عوامل مختلفی از جمله مهارت و تجربه پزشک، تجهیزات پیشرفته کلینیک، شرایط جسمی متقاضی، علت و میزان ریزش و مراقبت های بعد از کاشت مو بستگی دارد. یکی از بخش های مهم مراقبت های بعدی، مصرف داروهای تجویز شده پزشک می باشد، معمولاً برای کاهش درد و عوارض بعد از کاشت آنتی بیوتیک خوراکی و کرم ضد باکتری موضعی برای استفاده روی پوست سر تجویز می شود. ممکن است برای شما استفاده از یک لوسیون و شامپو به مدت 14 روز نیز توصیه شود زیرا به مرطوب کردن پوست، نرم شدن پوسته ها و کمک به روند بهبودی کمک می کند؛ از نوک انگشتان خود به آرامی برای استعمال آنها روی پیوندها استفاده کنید و مراقب باشید که آنها را به شدت مالش ندهید. همچنین برای پیش گیری از احتمال ریزش مو و تقویت موهای کاشته شده پزشک داروهایی مانند ماینوکسیدیل و فیناستراید به همراه درمان هایی مانند درمارولر، پی آر پی و غیره را توصیه می کند.

استفاده درست و به موقع از داروها و محلول های تقویت کننده مو طبق دستور پزشک عاملیست که به استحکام فولیکول ها و رشد بهتر آنها کمک می کند. علاوه بر این می توانید از داروها و شامپوهای تقویت کننده نیز بهره ببرید، البته انتخاب محصولات مورد نظر باید بر اساس شرایط شما و تایید پزشکتان باشد. با توجه به اینکه نواحی اهدا و دریافت کننده در کاشت مو و زخم های احتمالی حساس هستند، انتخاب داروها و محصولات مراقبت از مویی که انتخاب می شوند می توانند تاثیر مستقیمی در روند و سرعت بهبودی پس از کاشت داشته باشند. داروهایی که بعد از کاشت مو مورد استفاده قرار می گیرند باید اثرات شفابخش و محرک رشد مو داشته باشند.


داروهایی که بعد از کاشت مو باید مصرف شود؟

داروهایی که بعد از کاشت مو باید مصرف شود؟

1- به دلیل برش هایی که ایجاد می شود، التهاب پوست سر در بین بیمارانی که کاشت مو انجام داده اند، شایع است. داروهای ضد تورم، التهاب ها را به طور کامل کنترل می کنند یا التهاب های موجود پس از کاشت مو را کاهش می دهند.

2- رشد باکتری های مضر در مناطقی که تحت عمل جراحی پیوند مو قرار گرفته اند، رایج است، در نتیجه آنتی بیوتیک ها برای جلوگیری از عفونت های باکتریایی ناشی از کاشت مو تجویز می شوند.

3- جراحی کاشت مو مانند هر جراحی دیگری باعث ایجاد مقدار کمی درد می شود، بیمار در حین کاشت احساس درد نمی کند زیرا بی حسی موضعی به پوست سر او تزریق شده است. اما احتمالاً پس از جراحی، زمانی که اثرات بی حسی از بین رفته باشد، درد خفیف خود را بروز خواهد داد، از این رو قرص های مسکن ممکن است توسط جراح تجویز شود.

4- ویتامین ها و مکمل ها به بهبود زخم های جراحی، ترمیم سلول های آسیب دیده و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند و ممکن است طبق صلاحدید جراح آنها را تجویز کند.

5- داروهای ضد اضطراب ممکن است برای برخی از متقاضیانی که استرس شدید ناشی از جراحی کاشت مو را تجربه می کنند، تجویز شود که به آرامش بیماران کمک می کنند.

6- بسته به شرایط هر متقاضی کاشت مو ممکن است داروهای ماینوکسیدیل یا فیناستراید برای او تجویز شوند. اگر از قبل تحت درمان با این داروها بوده اید با مشورت پزشک خود می توانید آنها را ادامه دهید، البته استفاده از ماینوکسیدیل از یک تا دو هفته قبل از کاشت مو باید متوقف شود و پس از 20 تا 30 روز بعد از پیوند از سر گرفته شود.

مزوتراپی مو

مزوتراپی مو

مزوتراپی یک درمان بسیار موثر و کم تهاجمی از فرانسه آمده است، این روش شامل یک درمان ملایم و بدون عوارض جانبی می باشد که خود را در درمان ریزش مو در مردان و زنان ثابت کرده است.

کاشت ریش

کاشت ریش

اگر موهای صورت شما ناهموار است، پیوند ریش می تواند یک راه حل دائمی و موثر باشد. مهمترین مزیت کاشت ریش این است که یک راه حل دائمی برای طاسی های تکه ای در صورت می باشد؛ این جراحی ساده می تواند سال ها ریزش مو را در یک روز اصلاح کند.

کاشت مو

کاشت مو

کاشت مو اساساً نامی است که به روش های جراحی برای بازگرداندن موهای از دست رفته یا نازک شده به ظاهر قبلی داده می شود. کاشت مو که در کشور ما و جهان یک روش پرکاربرد است، روشی است که افرادی که از ظاهر موهای خود ناراحت هستند و اعتماد به نفس ندارند ترجیح می دهند.

کاشت ابرو

کاشت ابرو

امروزه با توجه به پیشرفت های حاصل شده در زمینه زیبایی، روش هایی جهت بازگشت موهای از دست رفته مانند کاشت ابرو وجود دارد که می توان از آن ها بهره گرفت، کاشت طبیعی ابرو به عنوان بهترین گزینه جهت بازگشت موهای از دست رفته ابرو می باشد.

نکاتی برای مصرف دارو بعد از کاشت مو

یکی از بدترین کارهایی که می توانید بعد از کاشت مو انجام دهید این است که برچسب روی داروهای تجویزی و بدون نسخه خود را نادیده بگیرید؛ آنتی بیوتیک ها باید دقیقاً طبق دستور مصرف شوند تا خطر عفونت کاهش یابد. همچنین باید مطمئن شوید که از هیچ نوع دارویی بیش از حد استفاده نمی کنید، بنابراین از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها و سایر قرص ها خودداری کنید. در نهایت، در صورت توصیه پزشک داروی خود را همراه با غذا یا بعد از آن مصرف کنید، مصرف برخی داروها به ویژه مسکن ها با معده خالی می تواند باعث ناراحتی های گوارشی شود. قبل از مصرف هر گونه داروی موثر روی رشد مو، چه خوراکی و چه موضعی، در نزدیکی زمان پیوند یا بعد از آن باید با متخصص پوست و جراح کاشت مو مشورت کنید. می توانید از درمان های کمکی مانند درما رولر 6 ماه پس از کاشت مو و پی آر پی یا مزوتراپی مو بعد از 1.5 تا 2 ماه از کاشت ، تحت نظر متخصص پوست استفاده کنید.

ویتامین های مفید برای رشد مو و جلوگیری از ریزش

ویتامین های مفید برای رشد مو و جلوگیری از ریزش

کارشناسان می گویند ریزش بین 50 تا 100 تار مو در روز طبیعی است، اما اگر شاهد ریزش مو بیشتر از این مقدار باشید، احتمالا نشان از وجود مشکل در سلامت فولیکول مو دارد. عواملی مانند شرایط پزشکی، استرس و کمبود ویتامین ها همگی می توانند بر سلامت موهای شما تأثیر بگذارند، بنابراین اهمیت ویتامین های مفید برای رشد مو کمتر از سایر شرایط مراقبت از موها نیست. البته باید در نظر داشته باشید با اینکه کمبود ویتامین های مورد نیاز بدن موجب ریزش مو می شود، از طرف دیگر مصرف بیش از انداره برخی ویتامین ها نیز بر نازک شدن و ریزش مو تاثیرگذارند.

بعد از کاشت مو چه مراقبت هایی انجام دهیم؟

بعد از کاشت مو چه مراقبت هایی انجام دهیم؟

کاشت مو به روش های مختلفی انجام می شود و در روش های جدید آن به دلیل استفاده از دستگاه های اتوماتیک و پیشرفته کمترین آسیب به فولیکول های مو وارد شده و در نتیجه بیشترین تراکم موهای کاشته شده را نتیجه می دهد. همچنین در این روش ها عوارض بعدی بسیار کاهش یافته و مدت دوران نقاهت به حداقل رسیده است. پیوندهای کاشته شده هنوز شکننده هستند و برای فیکس شدن به مراقبت نیاز دارند؛ اهمیت بایدها و نبایدهای مراقبت های بعد از کاشت مو در طولانی مدت و در نتیجه نهایی مشخص می شود. جراحی کاشت مو یک راه حل دائمی برای افرادی که ریزش مو یا نازک شدن مو را تجربه می کنند، ارائه می دهد.هنگامی که پس از کاشت مو به خانه رفتید باید بدانید که چگونه می توانید از پیوندهای مویی که به تازگی کاشته اید مراقبت کنید.

چگونه موهای کاشته شده را تقویت کنیم؟

چگونه موهای کاشته شده را تقویت کنیم؟

امروزه کاشت مو به عنوان موثرترین روش به منظور بازگرداندن موهای از دست رفته شناخته می شود و امتحان خود را در افراد با سنین مختلف پس داده است. با توجه به این که افراد زیادی امروزه اقدام به انجام کاشت مو می کنند و یا تصمیم انجام این کار را دارند، می بایست مراقبت های لازم پس از انجام کاشت مو را به منظور رسیدن به نتیجه ایده آل انجام دهند. در این مقاله قصد داریم روش های مختلف تقویت موهای کاشته شده را به شما معرفی نماییم تا با استفاده از این روش ها اقدام به تقویت موهای خود پس از کاشت مو نمایید. پیوند مو با استفاده از روش های مختلفی صورت می گیرد که انتخاب روش مناسب برای کاشت مو بر اساس میزان و وسعت ریزش، نوع مو و عوامل دیگر انجام خواهد گرفت، همچنین انتخاب بهترین روش می بایست توسط پزشک متخصص این کار صورت پذیرد. نکته مهمی که می بایست بدان آگاه باشید این است که پس از انجام پیوند مو، در ماه دوم یا سوم فرد دچار ریزش موهای کاشته شده خود می شود که این امر طبیعی بوده و معمولا پس از گذشت یک ماه این اتفاق متوقف شده و در صورت انجام صحیح کاشت مو، موهای جدید در محل کاشت شروع به رشد کردن می نمایند.

برای مشاوره رایگان کلیک کنید