logo

درباره ما

هدف ما تسلط کامل بر کیفیت کاشت مو می باشد،ما به عنوان یک مرکز تخصصی ،خدمات کاشت مو را ارائه می دهیم که یک راه حل سریع و قطعی برای کسانی هست که مشکل ریزش مو و طاسی دارند. موهای از دست رفته خود را با کاشت مو برگردانید! جهت آنالیز مو و روش کاشت موی مناسب برای شما از طریق فرم مشاوره و شماره های تماس باما در ارتباط باشید.

درباره ما ...

ارتباط با ما

  • 5402107(0912)
  • info@yourdomain.com

کاشت ریش

کاشت ریش


ریش همیشه نشانه جذابیت در مردان بوده است و همواره مردان بیشتری می خواهند ریش پرپشت و بهتری داشته باشند تا به بهترین شکل ظاهر شوند، و به همین دلیل کاشت ریش به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از محبوب ترین درمان های زیبایی در سراسر جهان است. دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود مردان کاشت ریش را انتخاب کنند؛ گاهی اوقات مردان به دلیل ژنتیک نمی توانند ریش کامل و پرپشتی داشته باشند، دلیل دیگر این امر می تواند آسیب دیدن فولیکول های موی سالم باشد، یا ممکن است بخواهند تراکم ریش در حال رشد خود را افزایش دهند. همچنین اگر موهای صورت شما ناهموار است، پیوند ریش می تواند یک راه حل دائمی و موثر باشد. مهمترین مزیت کاشت ریش این است که یک راه حل دائمی برای طاسی های تکه ای در صورت می باشد؛ این جراحی ساده می تواند سال ها ریزش مو را در یک روز اصلاح کند.

فهرست مطالب

کاشت ریش چیست؟

کاشت ریش، همان روش کاشت مو است که گرافت های مو را از ناحیه اهداکننده (بانک مو) برداشته و آنها را در نواحی گیرنده (ناحیه ریش) پیوند می کند تا موهای صورت را بازسازی کند. کاشت ریش اغلب آنقدر موفق است که برای دستیابی به یک نتیجه عالی تنها یک جلسه انجام آن کافی است. از آنجایی که در این روش از موهای خود متقاضی استفاده می شود، نتیجه یک ریش کاملاً طبیعی می باشد که هیچ نشانه ای از جراحی نشان نمی دهد؛ علاوه بر این، کاشت ریش به شما این امکان را می دهد که بعد از گذشت زمان کافی، ریش خود را آنطور که می خواهید حالت دهید. نتایج کاشت ریش از ماه چهارم قابل مشاهده است اما به طور معمول حدود 10 ماه طول می کشد تا به ظاهر دلخواه برسید و نتیجه نهایی را مشاهده کنید، نتایج کاشت ریش دائمی است و باعث افزایش تراکم و پرپشتی موهای موجود در صورت می شود.

اولین مرحله کاشت ریش مشاوره است که شامل انجام یک مشاوره و معاینه پزشکی دقیق می باشد، در این مشاوره دو موضوع اصلی در مورد شرایط متقاضی و نتیجه ای که از پیوند ریش انتظار دارد، بررسی می شود. در طول مشاوره خود، تصمیم می گیرید که دقیقا چه طرحی میخواهید و میخواهید در چه نواحی کاشت ریش انجام بدهید، نتیجه مورد انتظار شما باید بر اساس راهنمایی های جراح از شرایط فیزیکی و بانک مویتان واقع بینانه باشد. همچنین جراح شرایط ناحیه اهداکننده و شرایط سلامت فیزیکی شما را بررسی میکند تا ببیند کاندید مناسبی برای کاشت ریش هستید یا خیر. شما باید تمام تاریخچه پزشکیتان از جمله داروهای مصرفی، عمل های قبلی یا بیماری هایی که با آنها درگیر هستید را با جراح در میان بگذارید.

فرم ثبت درخواست
captcha

کاشت ریش چگونه انجام می شود؟

دو بخش اصلی عمل کاشت ریش، برداشتن فولیکول های مو از بانک مو و پیوند آنها به ناحیه ریش است، بانک مو در کاشت ریش نقاطی با بیشترین تراکم مو می باشد که تحت تأثیر طاسی الگوی مردانه قرار نمی گیرند، عمدتاً فضای بین گوش ها و قسمت پایینی در پشت سر هستند. با توجه به روش انتخابی ممکن است جراح ناحیه اهدا کننده را برای برداشت گرافت های مورد نیاز به طور کامل بتراشند تا موهای آن ناحیه را کوتاه کند، این کار برای این است که به جراح شما دید واضحی از پوست سر شما بدهد. سپس برای جلوگیری از درد احتمالی در زمان برداشت، یک بی حس کننده موضعی در ناحیه اهدا کننده اعمال می شود و بسته به نوع روش کاشت ریش، جراح شما فولیکول های موی فردی (FUE) را استخراج می کند یا نواری از بافت (FUT) را از ناحیه اهداکننده برش می دهد.

بی حس کننده موضعی در ناحیه گیرنده نیز اعمال می شود تا بخش دوم کاشت ریش بدون درد انجام شود، در این مرحله جراح شما با دقت فولیکول های مو را یکی یکی در ناحیه گیرنده پیوند می دهد و مراقب است که آنها را به صورت استراتژیک برای ایجاد ریش کامل قرار دهد. در طول عمل کاشت ریش، جهت های رشد موهای صورت و عمق قرارگیری گرافت ها اهمیت بسیاری دارند زیرا در صورت درست انجام دادن آن، ظاهری طبیعی پس از پیوند به دست می آید. سپس نواحی بانک مو و ریش به آرامی برای تمیز شدن شسته می شوند و ممکن است برای حفاظت بیشتر با باند پوشیده شوند؛ قبل از ترک مطب، مراجعه کننده دستورالعمل های دقیقی در مورد مراقبت های بعد از کاشت ریش دریافت می کند.


پیوند ریش

چه افرادی کاندید مناسبی برای کاشت ریش هستند؟

کاشت ریش و سایر روش های کاشت مو مانند کاشت ابرو امروزه بسیار محبوب هستند و تقریباً همه متقاضیان واجد شرایط پیوند ریش هستند، اما مانند هر جراحی زیبایی، معیارهایی وجود دارد که برای درمان باید واجد شرایط آنها باشید. کاشت ریش یک راه حل موثر برای افرادی است که از موهای نازک یا تکه ای در صورت رنج می برند یا کسانی که دچار اسکار در این ناحیه شده که مانع رشد مو می شود. همانطور که گفته شد در طول مشاوره، جراح پوست سر شما را بررسی می کند و ارزیابی می کند که آیا فولیکول های مو سالم و به اندازه کافی برای استخراج دارید یا خیر، این مورد مهمترین عامل برای شناسایی کاندید مناسب کاشت ریش می باشد. همچنین جراح با بررسی دقیق ناحیه بانک مو می تواند در مورد نتیجه مورد انتظار شما نظر بدهد و گزینه های روش انجام کاشت ریش را در نظر بگیرد.

علاوه بر این، داشتن سلامت جسمی عمومی نیز برای انجام کاشت مو، ابرو و ریش ضرور است، برای پیوند ریش نباید بیماری هایی مانند اختلال هورمونی، بیماری قلبی یا دیابت داشته باشید. یک کاندید کاشت ریش بهتر است حداقل 25 سال سن داشته باشد، این به این دلیل است که در این سن روند رشد ریش شما تکمیل شده و پزشک می تواند میزان و روند ریزش موی شما را تشخیص دهد و درمان شما را بر اساس آن برنامه ریزی کند.

هزینه کاشت ریش

باشد؛ کلینیک و محل جغرافیایی آن نیز بر قیمت پیوند ریش تاثیرگذارند. مهمترین عوامل موثر بر هزینه کاشت ریش عبارتند از:

1. وسعت ناحیه طاس و تعداد موهای کاشته شده

با توجه به اینکه کل ناحیه ریش شما نیاز به پیوند دارد یا تنها چند لکه طاسی یا اسکار دارید، تعداد فولیکول های مو کاشته شده متفاوت خواهد بود که دقت و زمان جراحی را تغییر میدهد. هرچه برای کاشت ریش به فولیکول های بیشتری نیاز داشته باشید، جراحی بزرگتر و گرانتر می شود.

2. مهارت و تجربه جراح

اگرچه کاشت ریش بسیار محبوب شده است و در بسیاری از کلینیک ها انجام می شود، اما همیشه وجود یک جراح و تیم جراحی مجرب به افزایش احتمال موفقیت کمک می کند. مجرب ترین جراحان اغلب در محبوب ترین کلینیک ها کار می کنند که عموماً گران تر هستند.

3. روش کاشت ریش

نوع روشی که کاشت ریش انجام میشود نیز بر هزینه پیوند ریش شما تأثیر می گذارد. برخی از روش ها به دقت، زمان و تجهیزات پیشرفته تری نیاز دارند و بنابراین هزینه بیشتری دارند.


نتایج کاشت ریش

بهبودی بعد از کاشت ریش و مراقبت های مورد نیاز

پس از جراحی پیوند ریش، می توانید به خانه بازگردید، اکثر افراد برای بهبودی کامل به یک روز استراحت کامل نیاز دارند و تنها یک هفته پس از جراحی می توانند به روال عادی زندگی خود بازگردند. در هفته های 2 تا 4، ممکن است موهای کاشته شده ریش دچار ریزش شوند، نگران نباشید، این یک بخش طبیعی از بهبودی است و پس از حدود یک ماه موهای جدید شروع به رشد خواهند کرد و شما می توانید از ماه چهارم رشد ریش کاشته شده را مشاهده کنید. بسیاری از جراحان برای تقویت موهای کاشته شده در صورت، درمان های غیر جراحی مانند پلاسمای غنی از پلاکت و مزوتراپی را برای کمک به بهبود سلامت فولیکول ها و تحریک رشد طبیعی مو پیشنهاد می دهند. روش کاشت ریش حداقل تهاجمی است و دوران نقاهت طولانی ندارد، بنابراین نباید فعالیت های عادی روزانه شما را برای مدت طولانی تحت تاثیر قرار دهد اما برای تثبیت نتیجه و بهبودی سریعتر بهتر است در دو هفته اول از موارد زیر جلوگیری کنید :

• دست زدن، خاراندن و وارد کردن هر نوع فشاری به ریش کاشته شده

• قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید

• سیگار کشیدن

• کم نوشیدن آب و رژیم غذایی نامناسب

• تمرین های ورزشی دشوار

• شنا کردن و استفاده از جکوزی یا سونا

عوارض جانبی کاشت ریش

در روش های جدید کاشت ریش از ابزارهای ظریفی برای استخراج فولیکول های مو از ناحیه اهداکننده استفاده میکنند که قطر بسیار ریزی دارد تا اطمینان حاصل کنند که احتمال ایجاد اسکار در ناحیه اهداکننده حداقل است. انتخاب جراح ماهری که عمل کاشت ریش شما را انجام می دهد در جلوگیری از بروز عوارض جانبی بسیار مهم است زیرا با استفاده از روش های صحیح می تواند از ایجاد اسکار جلوگیری کند. در زوش های جدید کاشت ریش از آنجایی که از مینی و میکروگرافت استفاده می شود، ممکن است اسکارهای دایره ای کوچکی در محل برداشته شدن فولیکول های مو ظاهر شوند. اینها معمولاً بسیار کوچک هستند و معمولاً حتی با یک مدل موی کوتاه نیز قابل مشاهده نیستند.

عوارض جانبی متداول کاشت ریش شامل مقداری قرمزی، کبودی ، تورم و سفتی جزئی در نواحی بانک مو و گیرنده هستند، می توانید انتظار داشته باشید که اینها ظرف چند روز فروکش کنند. هچنین ظاهر شدن پوسته های ریز در اطراف گرافت های موی جدید بعد از کاشت ریش بسیار رایج است، این پوسته ها ظرف چند روز از بین خواهند رفت، در طول این مدت از دست زدن به آنها و شستن ناحیه پیوند شده خودداری کنید. مانند هر عمل جراحی، خطر عفونت در ناحیه اهدا کننده پوست سر یا ناحیه صورت که واحدهای فولیکولی دریافت می کند وجود دارد؛ با این حال، با رعایت بهداشت مناسب و پیروی از توصیه های جراح، این امر به راحتی قابل اجتناب است.

برای مشاوره رایگان کلیک کنید