logo

درباره ما

هدف ما تسلط کامل بر کیفیت کاشت مو می باشد،ما به عنوان یک مرکز تخصصی ،خدمات کاشت مو را ارائه می دهیم که یک راه حل سریع و قطعی برای کسانی هست که مشکل ریزش مو و طاسی دارند. موهای از دست رفته خود را با کاشت مو برگردانید! جهت آنالیز مو و روش کاشت موی مناسب برای شما از طریق فرم مشاوره و شماره های تماس باما در ارتباط باشید.

درباره ما ...

ارتباط با ما

  • 5402107(0912)
  • info@yourdomain.com

کاشت مو

کاشت مو

امروزه با روش های کاشت مو می توان مشکلات مرتبط با ریزش مو را برطرف کرد، در واقع کاشت مو تنها راه کاملاً اثبات شده برای بازگرداندن دائمی مو به نواحی کم پشت یا طاس پوست سر است. کاشت مو اساساً نامی است که به روش های جراحی برای بازگرداندن موهای از دست رفته یا نازک شده به ظاهر قبلی داده می شود. کاشت مو که در کشور ما و جهان یک روش پرکاربرد است، روشی است که افرادی که از ظاهر موهای خود ناراحت هستند و اعتماد به نفس ندارند ترجیح می دهند.

فهرست مطالب

کاشت مو

موهای ما یکی از مهمترین بخش های ظاهر و زیبایی ما محسوب می شوند و به همین دلیل  بسیاری از افراد موهایی سالم و شاداب می خواهند، اما ریزش مو و کم حجم شدن موها مانع این امر می شوند. ریزش و نازک شدن مو در مردان و زنان بیشتر به دلیل عوامل متعددی مانند ژنتیک، سن، عوامل هورمونی، استرس، آلودگی هوا، کمبود ویتامین و مواد معدنی رخ میدهد. همانطور که گفته شد هدف از کاشت مو بازگرداندن موهای از دست رفته به مناطقی از پوست سر است که دارای حجم کم یا بدون مو هستند. کاشت مو حرفه ای در یک کلینیک معتبر درمان ریزش مو می تواند به طور موثر و موفقیت آمیزی انواع ریزش مو را برای مردان و زنان درمان کند، البته برای افزایش درصد موفقیت این عمل باید جراح بسیار ماهر و با تجربه ای انتخاب کرده و روال مراقبت های پس از کاشت مو را دنبال کنید. به طور کلی کاشت مو با توجه به وسعت ناحیه طاس سر، حدود 4 تا 8 ساعت زمان نیاز دارد، معمولاً مراجعه کننده پس از جراحی مرخص می شود و نیازی به بستری در بیمارستان ندارد.

پیوند مو یک روش جراحی و پیچیده که شامل دو فرآیند مجزا است: برداشت از ناحیه اهداکننده (بانک مو) و آماده سازی نواحی گیرنده. به طور کلی اولین بخش فرایند کاشت مو شامل استخراج فولیکول های موی سالم از ناحیه اهدا کننده می باشد، ناحیه اهدا کننده یا همان بانک مو قسمت هایی از پوست سر است که دارای موی فراوان و مقاوم در برابر ریزش بوده و معمولاً نواحی پشت سر و کناره های گوش را شامل می شود. مرحله دوم کاشت مو شامل ایجاد شیارهایی در ناحیه گیرنده برای قرار گیری گرافت های مو می باشد، نواحی گیرنده همان نواحی طاس یا کم پشت قسمت جلو، شقیقه ها یا بالای سر می باشد. جراحی کاشت مو باتوجه به روش و ناحیه کاشت ممکن است متفاوت باشد و به میزان و الگوی ریزش، وضعیت فردی، سبک زندگی و نتیجه مورد انتظار بستگی دارد، همچنین ممکن است ترکیبی از تکنیک های پیوند مو برای ایجاد بهترین نتایج استفاده شود.

فرم ثبت درخواست
captcha

آماده سازی قبل از کاشت مو

برای تصمیم گیری درمورد کاشت مو ابتدا باید با پزشک خود در مورد این عمل مشورت کنید تا بررسی کنید که آیا برای این عمل مناسب هستید یا خیر. در زمان مشاوره پیش از کاشت مو، جراح شما را از روند بهبودی و عوارض جانبی احتمالی قبل از تصمیم گیری در مورد عمل باخبر میکند. شما باید پزشک خود را از داروها، داروهای گیاهی و مکمل هایی که اخیرا استفاده کرده اید مطلع کنید، به عنوان مثال، برخی از داروها (مانند آسپرین) ممکن است باعث خونریزی بعد از عمل شوند، به همین دلیل شما باید با نظر پزشک مصرف آنها را قطع کنید؛ حدود یک هفته پیش از انجام کاشت مو داروهایی که می توانند لخته شدن خون را کاهش دهند و داروهای ممنوعه توسط پزشک نباید استفاده شوند. از آنجایی که جراحی کاشت مو یک روش دقیق است، برای دریافت نتیجه موفقیت آمیز و جلوگیری از نیاز به جلسات ترمیم، باید توسط جراحان مجرب انجام شود.

برای انجام کاشت مو برخی از قوانین توصیه شده توسط پزشک وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید، مهمترین آنها عبارتند از :

• اگر سیگار می کشید، باید مدتی قبل از جراحی سیگار را ترک کنید، کشیدن سیگار می تواند بر بهبود زخم تأثیر بگذارد و خطر خونریزی و عفونت بعد از جراحی کاشت مو را افزایش می دهد.

• به رژیم غذایی سالم و عدم مصرف الکل در هفته آخر قبل از عمل توجه کنید.

• برخی از داروها خطر خونریزی را افزایش می دهند، ممکن است لازم باشد برخی از آنها را به طور موقت قطع کنید.

• در روز کاشت مو از هرگونه اسپری، ژل و غیره برای موهای خود استفاده نکنید و با موهای تمیز به کلینیک مراجعه کنید.

• ورزش های سنگین را نباید یک روز قبل از عمل کاشت مو انجام دهید.

• پوشیدن لباس گشاد و کفش راحت در روز کاشت مو باعث می شود دوران بهبودی را با راحتی بیشتری سپری کنید.

• ممکن است لازم باشد یکی از اقوام یا دوستانتان 24 ساعت اول بعد از جراحی کاشت مو در کنار شما بمانند تا مسئولیت های خود را در خانه به حداقل برسانید.

کاشت مو برای چه کسانی مناسب است؟

به طور کلی، سن یا جنسیت عامل محدود کننده ای برای تکنیک های کاشت مو نیست، اما افرادی با حداقل 30 ساله سن که طاسی الگوی مردانه یا زنانه را تجربه می کنند می توانند با موفقیت درمان شوند. البته متقاضیان جوانتر نیز ممکن است کاندید کاشت مو شوند، اما باید به صورت حضوری مورد معاینه قرار گیرند تا شرایط جسمی آنها برای کاشت مو بررسی شود. به طور کلی، هر فردی که ریزش موی قابل توجهی داشته باشد، دارای موهای ناحیه اهداکننده مناسب، پوست سر سالم، انتظارات معقول داشته و از سلامت خوبی برخوردار باشد، کاندیدای مناسبی برای کاشت مو است. عمل کاشت مو برای افرادی که دچار ریزش مو و نازک شدن مو هستند یک عمل مناسب است، با این حال متقاضیانی با شرایط زیر افراد مناسب تری هستند:

✓ رشد فیزیکی آنها کامل شده باشد.

✓ ساختار مناسب و فولیکول های موی کافی و سالم در ناحیه اهداکننده خود دارند.

✓ از نظر جسمی سلامت هستند و بیماری فیزیولوژیکی که مانع از عمل کاشت مو شود، ندارند.

کاشت مو عمدتاً برای درمان بیماری طاسی ارثی به نام آلوپسی آندروژنتیک (ریزش مو با الگوی مردانه یا کمتر، ریزش موی الگوی زنانه) استفاده می شود. بیماران مبتلا به ریزش مو با الگوی مردانه معمولاً دارای موهای مقاوم در کناره ها و پشت سر هستند که به عنوان محل اهداکننده در پیوند استفاده می شود. علاوه بر آلوپسی آندروژنتیک، سایر دلایل ریزش مو که شرایط مناسبی برای کاشت مو دارند عبارتند از:

✓ الگوی گسترده ریزش مو در سراسر پوست سر

✓ حفره های موضعی، اسکارهای سوختگی

✓ موهایی که به طور طبیعی نازک می شوند

✓ ریزش مو به دلیل آسیب دیدگی پوست سر و جای زخم

✓ ریزش مو در اثر عمل جراحی

✓ آسیب مو یا آلوپسی کششی

کاندید کاشت مو

چه کسانی نمی توانند کاشت مو انجام دهند؟

کاشت مو یکی از موفقیت آمیزترین عمل های جراحی در جهان است که برای افراد بالای 18 سال مناسب است. اما اگر متقاضیان علاوه بر ریزش مو، بیماری پوستی نیز داشته باشند، کارایی کافی از این روش به دست نمی آید. بنابراین، متقاضیان کاشت مو که مبتلا به هر بیماری دیگری هستند باید ابتدا وضعیت موثر بر ریزش مو و پوست سر را حل کنند؛ برای کاشت مو نباید بیماری فیزیولوژیکی وجود داشته باشد و به اندازه کافی فولیکول های اهداکننده سالم نیز وجود داشته باشد. همچنین به دلیل تکمیل دوره رشد و بلوغ کامل جسمی در افراد بالای 25 سال، کاشت مو برای حداقل سن 30 با اطمینان انجام می شود تا روند ریزش مو در آنها مشخص شود. متأسفانه، کاشت مو ممکن است برای همه کارساز نباشد، کسانی که نمی توانند از این روش بهره ببرند شامل افراد زیر می شوند:

✓ افرادی که به اندازه کافی گرافت مو در محل بانک مو ندارند.

✓ افرادی که بیماری ایجاد اسکارهای بد، مانند کلوئید دارند.

✓ افرادی که ریزش موی آنها به دلیل داروهایی مانند شیمی درمانی یا یک بیماری خودایمنی است.

✓ متقاضیان کاشت مو که کمتر از 25 سال دارند.

مراقبت های بعد از کاشت مو

آنتی بیوتیک برای کمک به کنترل درد و جلوگیری از عفونت تجویز می شود. زمان بهبودی پس از کاشت مو با توجه به شرایط هر فرد و تکنیکی که جراح استفاده می کند و میزان پیروی خود متقاضی از دستورالعمل های بعدی متفاوت است. در ادامه چند توصیه برای افرادی که می خواهند بعد از کاشت مو در مدت کوتاهی بهبود یافته و به زندگی روزمره خود ادامه دهند آورده شده است:

✓ از آنجایی که فعالیت های سنگین و تمرینات ورزشی شدید باعث تعریق شما می شود، باید از انجام چنین فعالیت هایی حداقل تا یک هفته خودداری کرد.

✓ محافظت از ناحیه کاشت شده بسیار مهم است، در طول دوره نقاهت، مراقب باشید که از وارد آمدن فشار یا ضربه به نواحی تحت درمان هم بانک مو و هم موهای کاشته شده، استفاده از مواد شیمیایی مانند اسپری های حالت دهنده یا رنگ ها در این نواحی خودداری کنید.

✓ شستشوی موهای کاشته شده در روز سوم یا چهارم پس از عمل توصیه می شود. جراح گرافت ها و زخم های شما را در کلینیک بررسی می کند و به شما توصیه می کند که چه زمانی می توانید دوباره به آرامی موهای خود را بشویید.

✓ درد و تورم ممکن است در دوره بعد از عمل تجربه شود و بنابراین ممکن است نیاز به استفاده منظم از مسکن ها باشد.

✓ هنگام خوابیدن باید مراقب باشید، معمولا به بیماران توصیه می شود به پشت و با زاویه حدود 45 درجه از زمین بخوابند.

✓ حتما باید به مدت دو تا سه هفته از رفتن به مکان هایی مانند استخر، سونا، سولاریوم و حمام ترکی دوری کنید.

✓ فرآیندهایی مانند برش یا رنگ کردن نباید برای مدتی برای موهای کاشته شده اعمال شود، برای تعیین زمان انجام این روش های زیبایی می توانید با پزشکتان مشورت کنید.

✓ پوسته های غیر طبیعی روی پوست سر بخشی که کاشت مو انجام شده است، دیده می شود؛ به هیچ عنوان آنها را نکنید و یا پوست سرتان را نخارانید.

✓ استفاده از محصولات موی توصیه شده توسط پزشک برای شستشو و نرم کردن پوست سر پس از عمل کاشت مو بسیار مهم است.

نتایج و ماندگاری کاشت مو

میزان پوششی که از کاشت مو به دست می آید به میزان ریزش مو، تراکم موهای اهداکننده و همچنین روش پیوندی که جراح انتخاب می کند، بستگی دارد. کاشت مو یک روش دائمی است، فولیکول های موی سالمی که کاشته می شوند از چرخه زندگی طبیعی مو پیروی می کنند که چهار مرحله دارد: رشد، انتقال، استراحت و ریزش؛ کل چرخه زندگی برای هر مو چند سال طول می کشد. البته مانند موهای معمولی، موهای کاشته شده نیز با افزایش سن شروع به نازک شدن می کنند، این فرایند بخشی از پیری طبیعی است که موها را نیز شامل میشود. خبر خوب این است که حتی اگر فولیکول های موی شما نازک شوند، حداقل تا پایان عمر باقی مانده و مقداری مو تولید می کنند.

تا چند سال پیش، زمانی که جراحان مجبور بودند برای به دست آوردن گرافت ها، قسمتی از پوست سر را برش زده و فولیکول های مو را به صورت دستی جدا کنند، نتایج کاشت مو طبیعی به نظر نمی رسید و میزان موفقیت آن بسیار پایین بود. اما در حال حاضر با وجود تجهیزات و تکنیک های پیشرفته، در نتیجه عملکرد کاشت مو ، موهایی خواهید داشت که کاملا مطابق با موهای طبیعی خودتان هستند و ماندگاری آنها نیز از روند طبیعی رشد وها پیروی می کند. به طور معمول میزان رشد موهای کاشته شده در سه ماه اول بعد از پیوند مو 30 درصد، در ماه ششم 60 درصد و در یک سال از تاریخ عمل 100 درصد می باشد و می تواند نتیجه نهایی کاشت مو را بعد از 12 تا 15 ماه مشاهده کنید. سرعت رشد موهای کاشته شده به عوامل خاصی به ویژه سن، سبک زندگی، عوامل ژنتیکی بستگی دارد و ممکن است با توجه به این عوامل متفاوت باشد.


نتایج کاشت مو


نکته ای که باید در خصوص موهای کاشته شده در نظر داشته باشید، ریزش شوک آنها می باشد. معمولا موهای کاشته شده دو تا چهار هفته پس از عمل دچار ریزش می شوند، این ریزش یک فرآیند طبیعی بوده و نیازی به نگرانی ندارد. زیرا موهای جدید از فولیکول های پیوند شده از ماه سوم به بعد شروع به رشد مجدد می کنند و با سرعت طبیعی رشد موهای طبیعی در طول ماه ها متراکم تر می شوند.

آیا جراحی کاشت مو خطرناک است؟

خطراتی که ممکن است در هر عمل جراحی رخ دهد، برای جراحی کاشت مو نیز احتمال دارد، با این حال می توان گفت که میزان ریسک کاشت مو با مراجعه به کلینیک معتبر و  انتخاب پزشکی متخصص و مجرب بسیار کم است. از آنجایی که کاشت مو با  استفاده از بی حسی موضعی انجام می شود، یکی از خطرات احتمالی این روش ایجاد حساسیت در فرد می باشد، که یکی از مواردی است که در جلسه مشاوره پیش از کاشت باید مورد توجه قرار گیرد. عوارض جانبی رایج کاشت مو قرمزی، تورم، کبودی و خارش نواحی بانک مو و گیرنده می باشد که بسیار جزئی و زودگذر هستند. همچنین ممکن است در پوست سر احساس بی حسی داشته باشید که معمولاً در عرض چند هفته تا چند ماه از بین می رود. خطرات بسیار نادر کاشت مو که در صورت مراجعه به کلینیک نامعتبر و غیر بهداشتی رخ می دهند عبارتند از:

• خون ریزی

• عفونت

• التهاب فولیکول های مو (فولیکولیت)

• عدم بقا و رشد مجدد فولیکول های مو

• پیامد نامطلوب، از جمله تراکم ناکافی رشد مو

برای مشاوره رایگان کلیک کنید