logo

درباره ما

هدف ما تسلط کامل بر کیفیت کاشت مو می باشد،ما به عنوان یک مرکز تخصصی ،خدمات کاشت مو را ارائه می دهیم که یک راه حل سریع و قطعی برای کسانی هست که مشکل ریزش مو و طاسی دارند. موهای از دست رفته خود را با کاشت مو برگردانید! جهت آنالیز مو و روش کاشت موی مناسب برای شما از طریق فرم مشاوره و شماره های تماس باما در ارتباط باشید.

درباره ما ...

ارتباط با ما

  • 88263347(021)
  • info@yourdomain.com

بانک مو چیست؟

کاشت مو یک روش درمانی زیبایی است و قطعا اگر عوارض و زخم های زیادی داشته باشد متقاضیان به آن جذب نمی شوند، زیرا هدف اصلی این روش بهبود ظاهر است. با این حال کاشت مو یک روش جراحیست و راهی برای انجام جراحی بدون ایجاد برخی زخم ها وجود ندارد، البته در روش های جدید این زخم ها معمولاً پس از هفته اول از بین می روند. کاشت مو در واقع انتقال واحدهای فولیکولی باکیفیت از نواحی سر به مناطق دارای ریزش مو یا طاسی است؛ فولیکول های مورد نیاز برای پیوند از بانک مو در پوست سر خود متقاضی برداشته می شوند. ریزش مو به دلایل مختلفی از جمله الگوی طاسی مردانه، آسیب و سوختگی، التهاب، بیماری و ژنتیک رخ می دهد که هرکدام بر بخش خاصی از پوست سر تاثیر میگذارند. روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که همگی آنها فولیکول های مو سالم و کافی را از ناحیه اهدا کننده یا بانک مو به ناحیه دچار ریزش پوست سر پیوند می کنند. فولیکول های مو در مناطق خاص پوست سر در برابر عملکرد آندروژن و دلایل دیگر ریزش مو مقاومت می کنند، در حالی که موهای دیگر مناطق تحت تأثیر قرار می گیرند و به تدریج غیرفعال می شوند.

بانک مو چیست؟

ناحیه اهدا کننده یا بانک مو ناحیه ای است که از آن فولیکول های مو استخراج و جمع آوری شده و در مناطقی که دچار ریزش شده اند کاشته می شود. بانک مو در هر فرد با توجه به دلایل ریزش موهایش در نظر گرفته می شود و به طور معمول ناحیه پشت سر و بین گوش ها انتخاب می شود. دلیل انتخاب این ناحیه به عنوان بانک مو این است که فولیکول های مو در این منطقه تحت تأثیر آندروژن ها قرار ندارند، یعنی این ناحیه دارای موهای متراکم و نسبت زیادی از فولیکول های موی سالم و قوی در برابر طاسی و ریزش است. واحدهای فولیکولی (گرافت مو) از این قسمت در حین کاشت مو استخراج و منتقل می شوند که علاوه بر مقاومت در برابر آندروژن، حتی در برابر نازک شدن موها نیز مقاومند و در طول زندگی به رشد طبیعی خود ادامه می دهند. بانک مو می تواند حتی 50 درصد از موهای خود را بدون هیچ گونه نشانه ای از کم پشتی برای انتقال به نواحی طاس اهدا کند، به همین دلیل ناحیه اهدا کننده یا بانک مو نامیده می شود.

فرم ثبت درخواست
captcha

بانک موی ضعیف

برخلاف پیوند اعضا، شما تنها اهدا کننده خود برای پیوند مو هستید، هیچ اهدا کننده دیگری وجود ندارد زیرا اگر از شخص دیگری (غیر از دوقلوی یکسان) فولیکول و گرافت مو دریافت کنید، بدن شما بدون داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی آن را رد می کند. اگر بانک موی شما فولیکول های قوی، سالم و کافی برای استخراج نداشته باشد یا به اصطلاح بانک موی ضعیف داشته باشید، این ممکن است روند کاشت مو را پیچیده کند. در مواردی که ناحیه اهدا کننده مناسبی روی پوست سر وجود نداشته باشد، با استفاده از تکنیک های جدید کاشت مو، استخراج فولیکول مو از مناطق دیگر بدن خود فرد (موی سینه، کمر و ریش) امکان پذیر می باشد، البته به شرط وجود موهایی با کیفیت بالا برای استخراج؛ و در غیر اینصورت روش های جایگزین کاشت موی طبیعی برای جبران ریزش مو و طاسی پیشنهاد خواهد شد.

بهبودی بانک مو پس از کاشت مو

برخی از روش های قدیمی کاشت مو باعث آسیب به ناحیه بانک مو می شوند که با پیشرفته تر شدن روش ها و تجهیزات این آسیب تا حدود زیادی کاهش پیدا کرده است. برای کاشت مو پزشک متخصص توسط دستگاه های بسیار ظریف، برش های کوچکی در اطراف هر فولیکول مو ایجاد کرده و آنها را به صورت تکی خارج می کند، این برش های کوچک به شکل نقطه های قرمز ظاهر شده و به سرعت بهبود می یابند. در روز جراحی کاشت مو و پس از اتمام عمل، معمولا یک باند در قسمت اهدا کننده گذاشته می شود که بعد از یک روز (زمانی که در پشت سر شما پوسته های کوچکی ایجاد می شود) می توانید آن را بردارید. این پوسته ها به مرور زمان هنگامی که سر خود را می شویید، از بین می روند، در زیر پوسته بدن شما شروع به ترمیم و پوشاندن برش های کوچک با بافت اسکار بسیار ریز می کند. این بافت اسکار اندازه ای کمتر از 1 میلیمتر خواهد داشت که در سراسر ناحیه بانک مو شما پخش می شود و به محض اینکه موهای شما کمی رشد کنند، قابل توجه نمی باشد.

احساس مقداری درد در بانک مو پس از کاشت در اثر کشیدن فولیکول ها نسبتاً طبیعی است، این احساس درد و ناراحتی در طی چند روز اول پس از پیوند کم می شود. روند بهبودی پس از کاشت مو بلافاصله آغاز می شود و حدود دو هفته طول می کشد تا بانک مو کاملا بهبود یابد که زمان آن به نحوه انجام پیوند توسط جراح و مراقبت های بعدی شما بستگی دارد.


بانک مو

عوارض بعد از کاشت مو در ناحیه اهدا کننده

برخی از علائم بلافاصله پس از کاشت مو در بانک مو ظاهر می شود که برای دستیابی به نتایج رضایت بخش نیاز به درمان و توجه ویژه دارد. موارد زیر برخی از عوارضی است که پس از پیوند مو در ناحیه اهداکننده ظاهر می شود:

• خارش در ناحیه بانک مو پس از استخراج فولیکول ها و به عنوان یک واکنش جزئی از پوست، درست مانند هر زخم یا اسکار میکروسکوپی طبیعی است.

• تورم جزئی ناشی از تزریق بی حسی

• احساس درد پس از پیوند مو به مدت دو تا سه روز

• وجود پوسته و لخته خون در سطح پوست

همچنین بعد از کاشت مو ممکن است بانک مو شما کمی قرمز به نظر برسد که با روند طبیعی بهبودی مطابقت دارد، اگر این قرمزی بیش از 4 هفته ادامه داشت باید با جراح خود تماس بگیرید تا ناحیه مورد ارزیابی قرار گیرد. حداکثر دو هفته بعد از کاشت مو، تمام عوارض جانبی احتمالی این روش در ناحیه بانک مو و ناحیه گیرنده از بین می روند.


بهبودی بانک مو بعد از کاشت

آیا موهای بانک مو دوباره رشد می کنند؟

در روش های جدید کاشت مو، فولیکول های مو به صورت جداگانه استخراج می شوند و این امر باعث شده که از قسمت های مختلف بانک مو برداشته شوند، بنابراین جای خالی فولیکول های موی استخراج شده کمتر مورد توجه قرار می گیرند. رشد مجدد مو در ناحیه اهدا کننده فقط توسط فولیکول های مو که برداشت نشده اند انجام می شود، زیرا گرافت های پیوندی با فولیکول، کاملاً استخراج شده اند و نمی توانند دوباره رشد کنند. چند عامل برای تعیین رشد مجدد مو و مدت زمان رشد طبیعی مو از بانک مو نقش دارند که شامل نوع برداشت، روش کاشت و همچنین نحوه مراقبت از بانک مو پس از جراحی پیوند مو می شوند.

مراقبت از بانک مو بعد از کاشت مو

اگرچه احتمال عفونت بعد از کاشت مو نادر است، اما مهم است که ناحیه اهدا کننده و گیرنده را تا حد ممکن استرلیزه نگه دارید. حداقل به مدت یک هفته بعد از کاشت مو بانک موی خود را با دست لمس نکنید و اگر نیاز به این کار دارید، مطمئن شوید که دستان شما از قبل کاملاً شسته شده باشد و با ملایمت به آن دست بزنید. در زمان خواب یا استراحت باید طوری سر خود را روی بالش قرار دهید تا ناحیه گیرنده و اهدا کننده در تماس مستقیم با آن قرار نگیرند و بهتر است با زاویه 45 درجه (با دو بالش زیر سر) بخوابید تا تورم و کبودی شما زودتر بهبود یابند. زمان شستشوی بانک مو نیز مانند ناحیه گیرنده باید توسط پزشک مشخص شود، همچنین نباید از آب با فشار، آب داغ یا سرد و شامپوهای قوی استفاده کنید. بعد از گذراندن 3 تا 4 ماه پس از کاشت مو می توانید موهای خود را به صورت عادی کوتاه یا رنگ کنید، البته در صورتی که ناحیه اهدا کننده کاملاً بهبود یافته باشد.

کاشت ریش برای چه افرادی مناسب است؟

کاشت ریش برای چه افرادی مناسب است؟

ریزش موهای سر و صورت برای بسیاری از افراد یک مشکل بسیار نگران کننده است و به دلایل مختلفی از جمله عوامل ژنتیکی زمینه ای، سموم محیطی، تغییر شیوه زندگی و حادثه اتفاق می افتد. معمولاً الگوی ریزش مو شروع به ظاهر شدن می کند و ظرف چند ماه به طور قابل توجهی نمایان می شود، درمان های بسیاری برای کمک به مشکلات ریزش مو، ابرو و ریش وجود دارند؛ اما انجام کاشت مو، ابرو و کاشت ریش برای کسی که ظاهر طبیعی و دائمی می خواهد گزینه مناسبیست. این روزها ریش های پرپشت و بلند در بین مردان در هر رده سنی و در هر طبقه ای مد شده که نشان دهنده مردانگی، بلوغ و غرور خاصی در مردان می باشد. روش پیوند ریش تقریباً به هر مردی این امکان را می دهد که ریش کاملی داشته باشد و پس از گذراندن دوره بهبودی با آن مانند ریش طبیعی خود رفتار کند. کاشت ریش نیز همانند کاشت مو روشی تخصصیست و بسیاری از جراحان پلاستیک و متخصصین پوست و مو آن را انجام میدهند. مهارت و تجربه جراح عامل موثری بر نتیجه بدست آمده می باشد و در کنار آن عواملی مانند شرایط متقاضی، روش انتخابی و مراقبت های بعد از کاشت ریش نیز می توانند بر نتیجه نهایی پیوند تاثیر بگذارند.

دلایل ریزش مو و روش های درمان

دلایل ریزش مو و روش های درمان

ریزش مو علاوه بر پوست سر می تواند روی کل بدن نیز تأثیر بگذارد و می تواند موقت یا دائمی باشد؛ هر کسی در معرض ریسک ریزش مو قرار دارد، اما هر کدام از دلایل ریزش مو در سن خاص یا جنسیت خاصی بیشتر است. دلایل ریزش مو بسیار زیاد هستند که هرکدام از آنها به نوعی از ریزش مربوط می باشند، آنچه که باعث ریزش موی شما می شود می تواند مشخص کند که موهای شما به تدریج یا ناگهانی می ریزد، نازک می شود، می تواند به تنهایی رشد مجدد کند یا نیاز به درمان دارد و برای جلوگیری از ریزش دائمی مو به مراقبت فوری نیاز دارد یا خیر. اگر بخشی از پوست سر شما در حال خالی شدن از مو است، لکه های طاسی مشاهده می کنید یا به طور میانگین بیش از 100 تار مو در روز از دست می دهید، احتمالاً دچار ریزش مو به شکل بیماری شده اید و باید به یک متخصص پوست مراجعه کنید. اگرچه کارهای کمی برای جلوگیری از ادامه روند ریزش مو قابل انجام است، اما هرچه زودتر به متخصص پوست و مو مراجعه کنید، ممکن است درمان بهتری برایتان وجود داشته باشد.

ماندگاری موهای کاشته شده چند سال است؟

ماندگاری موهای کاشته شده چند سال است؟

امروزه کاشت مو برای مردان و زنان روش محبوبی است، زیرا هر کسی می تواند مستعد ریزش مو باشد و این روش نتایجی طبیعی و دائمی را ارائه می کند. وراثت، هورمون ها و سبک زندگی بزرگترین عواملی هستند که باعث ریزش زودرس مو می شوند؛ نازک شدن یا کاهش موها می تواند افراد را به انجام کاشت مو متمایل کند. ماندگاری کاشت مو یکی مهمترین مزایا و برتری های این روش نسبت به سایر روش های درمانی و زیبایی است که در صورت انجام در کلینیک معتبر و توسط پزشک ماهر می تواند تا آخر عمر باقی بماند. کاشت مو که از دهه 1950 در کشورهای اروپایی و امریکا رایج شد، در دهه های اخیر به دلیل ماندگاری دائمی و نتایجی طبیعی و عدم وجود عوارض شدید، محبوبیت زیادی پیدا کرده است، بسیاری از افراد مشهور اعتراف می کنند که کاشت مو و کاشت ابرو انجام داده اند و از نتیجه راضی هستند.

برای مشاوره رایگان کلیک کنید