کاشت مو و مراقبت های بعدی
یکی از روش های قطعی مقابله با طاسی سر، کاشت مو می باشد که به طور کاملا طبیعی موهای از دست رفته را باز می گرداند. در این روش فولیکول های سالم از سر یا بدن خود فرد (ناحیه اهدا کننده یا بانک مو) به نواحی دچار ریزش یا کم پشت انتقال داده می شوند که عوارض بسیار محدودی به همراه خواهد داشت. برای کاهش احتمال بروز عوارض و سرعت بخشیدن به زمان بهبودی نیاز به انتخاب یک پزشک ماهر و باتجربه، یک کلینیک معتبر و مجهز، داشتن شرایط مورد نیاز برای پیوند و رعایت دستورالعمل های مراقبتی بعد از کاشت مو دارید. فرآیند کاشت مو می تواند در عرض چند ساعت انجام شود، اما مشاهده نتایج نهایی آن به زمانی حدود یک سال نیاز دارد، فردی که از موهای کاشته شده مراقبت می کند هم روند بهبودی و رشد موهای خود را تسریع می کند و هم احتمال بروز خطر یا موفق نبودن پیوند را به صفر نزدیک میکند. مراقبت های بعد از کاشت مو عبارتند از:
• 3 تا 4 روز پس از کاشت مو، موهای خود را نشویید.
• باید از دست زدن به ناحیه کاشت شده و ناحیه بانک مو خودداری کنید.
• بعد از اعلام زمان مناسب شستشوی سر توسط پزشک، سر باید با شامپوی توصیه شده و با حرکات آرام دست شسته شود.
• تا یک هفته بعد از پیوند مو در معرض تابش مستقیم نور خورشید یا در محیط آلوده قرار نگیرید.
• در 2 هفته اول هیچ گونه ژل، اسپری یا سایر محصولات حالت دهنده مو را به موهای خود نزنید.
• حداقل تا دو هفته بعد از کاشت مو ورزش کردن یا استخر رفتن را به تعویق بیاندازید.
فرم ثبت درخواست
مزوتراپی بعد از کاشت مو
وقتی صحبت از یک نتیجه خوب کاشت مو به میان می آید، مراقبت های بعد از کاشت مو و داروهای مورد استفاده پس از کاشت مو مطمئناً مهم ترین عواملی هستند که باید در نظر گرفته شوند. برخی از داروها باید به عنوان یک اقدام پیشگیرانه یا برای کاهش خطر عوارض جانبی استفاده شوند؛ هنگامی که روش کاشت مو انتخاب شده برای فرد با داروهای رشد مو پس از عمل همراه شود، نتیجه موفقیت آمیزی به دست می آید. مزوتراپی بعد از کاشت مو یک روش مراقبتیست که قبل از پیوند و بعد از دوره نقاهت اعمال می شود؛ این روش به منظور اطمینان از ضخیم شدن تارهای مو و بهبود کیفیت مو قبل از فرآیند کاشت انجام می شود. از دیگر مزایای انجام مزوتراپی مو پیش از پیوند می توان به محافظت از موهای موجود، داشتن موهای درخشان و براق و جلوگیری از مشکلات ریزش مو اشاره کرد.
پس از کاشت مو از مزوتراپی مو به عنوان یک درمان محافظتی و تقویتی استفاده می شود، که از ریزش مو جلوگیری کرده و تقویت فولیکول های مو کاشته شده را به همراه دارد. در صورت تمایل به تسریع رشد مو پس از کاشت مو، می توان با روش مزوتراپی مو، رشد مو را تحریک کرد، انجام این روش برای مردان و زنان در هر سنی مناسب است.
مزوتراپی پس از کاشت مو چگونه انجام می شود؟
فولیکول های مو به موادی مانند ویتامین ها و مواد معدنی نیاز دارند که رشد کنند، در مزوتراپی بعد از کاشت مو ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و آنزیم های لازم برای فولیکول های مو و رشد مو با استفاده از یک سوزن نازک به پوست سر تزریق می شود. این مواد مغذی مورد نیاز پوست با تزریق مستقیم به لایه مزودرم بافت پوست سر داده می شود و متابولیسم در ناحیه تحریک شده و بافت پوست از این طریق بهبود می یابد.
مزوتراپی مو گردش خون را بهبود می بخشد و مکمل های حاوی ویتامین را به پوست سر شما می رساند و باعث رشد مجدد و ضخیم شدن موها (هم موهای قبلی و هم موهای کاشته شده) می شود. به لطف این روش که در آن دارو مستقیماً به پوست سر داده می شود، تعادل هورمونی در پوست سر بازیابی می شود و تأثیر هورمون های DHT بر ریزش مو، متوقف می شود. مزوتراپی بعد از کاشت مو، موجب تشکیل رگ های جدید در پوست سر شده و فاکتورهای مورد نیاز برای رشد فولیکول های موی کاشته شده را مهیا می کند. این یک روش سودمند برای کمک به بازیابی سریع موهای کاشته شده پس از ریزش شوک است؛ به لطف مواد معدنی و اسیدهای آمینه موجود در آن، تأثیر مثبتی بر ضخامت و بافت مو نیز دارد.
ماندگاری مزوتراپی بعد از کاشت مو
مزوتراپی مو که در پایان فرآیند بهبودی پس از فرآیند کاشت مو انجام می شود به رشد موهای جدید از فولیکول های موی کاشته شده کمک می کند. مزوتراپی مو باید مستقل از کاشت مو انجام شود و برای دریافت بهترین نتیجه فاصله بین این دو روش حداقل باید 4 هفته باشد. مزوتراپی مو یک روش درمانی تک جلسه ای نیست، و به طور میانگین به 10 جلسه نیاز دارد، نتایج بعد از جلسه پنجم اثر خود را نشان می دهد. زمان مورد نیاز برای هر جلسه مزوتراپی مو حدود 15 تا 20 دقیقه است و به دلیل عوارض جانبی بسیار خفیف، متقاضی می تواند روال عادی خود را بلافاصله از سر بگیرند.
اثرات سایر روش های تقویتی بعد از کاشت مو بر روی مو کوتاه مدت است، اما مزوتراپی مو باعث بهبود طولانی تری در مو می شود و اثر آن می تواند بین سه تا چهار سال ماندگار باشد. تعداد جلسات و ماندگاری مزوتراپی بعد از کاشت مو با توجه به شرایط جسمی از هر فردی به فرد دیگر متفاوت است و در صورت نیاز در پایان دوره، می توان مجدداً روند مزوتراپی مو را تکرار کرد. ماندگاری، کاربرد بسیار آسان، طولانی نبودن و دردسرساز بودن درمان از مهمترین مزایای مزوتراپی مو است.
اهمیت دریافت ویتامین ها بعد از کاشت مو
هر غذایی که میخورید یا هر دارویی که مصرف میکنید تاثیر مستقیم یا غیر مستقیمی بر روی فولیکول های مو خواهد گذاشت، ویتامین ها یکی از آنها هستند. پس از کاشت مو، دریافت پروتئین، ویتامین و مواد معدنی کافی در رژیم غذایی برای تقویت فولیکول هایی که در پوست سر کاشته شده اند بسیار مفید خواهد بود؛ در عین حال، موهای کاشته شده در نتیجه ویتامین های دریافتی، به ویژه در ترکیب با رژیم غذایی سالم، سریعتر رشد می کنند. اگر ویتامین ها و مواد معدنی به مقدار کافی مصرف نشود، ریزش مو یا رشد موهای کاشته شده ممکن است با تاخیر رخ دهد. علاوه بر اهمیت تغذیه بعد از کاشت مو، روش های تقویتی دیگری مانند مزوتراپی مو، پی آر پی، مصرف داروهایی مانند ماینوکسیدیل و انجام لیزر درمانی نیز تاثیر مثبتی بر سلامت موهای کاشته شده و تحریک رشد آنها دارند.
در نتیجه به دنبال کاشت مو باید به رژیم غذایی خود توجه کنید و از غذاهای غنی از ویتامین استفاده کنید و همچنین می توانید از روش های تقویتی دیگر مانند PRP و مزوتراپی مو برای تحویل مستقیم ویتامین ها به پوست سر استفاده کنید. البته این روش های درمانی باید با نظر پزشک کاشت مو و در زمان مناسب انجام شود تا نتیجه مورد نظر بدست آید.
کاشت ابرو روی تاتو امکان پذیر است؟
ابروها یکی از بارزترین ویژگی های صورت افراد هستند که چشم ها را برجسته می کنند و احساسات را نشان می دهند. مانند موهای سر، افزایش سن باعث ریزش ابرو و نازک شدن آنها می شود، همچنین ممکن است برخی از شرایط پزشکی، افزایش وزن و چربی، ژنتیک، برداشتن بیش از حد، حادثه و استفاده از برخی محصولات آرایشی نیز باعث ریزش یا ضعیف شدن ابروها شوند. استفاده از لوازم آرایشی، میکرو، تتو و کاشت ابرو از روش های رایج برای دستیابی به ابروهایی با مدل های دلخواه می باشد که با توجه به روند مد و شرایط ابروهای هر فرد استفاده می شود. در گذشته بعضی از افراد برای جبران کم پشتی ابروهای خود از مداد و لوازم آرایشی استفاده می کردند که تکرار مداوم و یکسان نشدن ابروها باعث شد تا سراغ روش های ماندگارتر یعنی میکرو و تتو بروند که به دلایل مختلفی از جمله نتایج غیر طبیعی این روش ها نیز طرفداران خود را از دست دادند. اخیرا افراد زیادی به خصوص خانم ها طرفدار ابروهای ضخیم و پرپشت هستند و برای دستیابی به تراکم زیاد موهای ابرو روش کاملا طبیعی و قطعی کاشت ابرو را انتخاب می کنند.
آیا ابروهای کاشته شده می ریزند؟
ابروها به عنوان چارچوبی برای چهره افراد شناخته می شوند، آنها برای تقارن و تعادل چهره مهم هستند و برای بسیاری از افراد جنبه زیبایی ارزشمندی را برای جذابیت ارائه می دهند. با افزایش سن، ابروها نازک می شوند و ممکن است دچار ریزش شوند؛ درست مانند ریزش مو تقریباً در هر سنی ممکن است افراد مستعد ریزش ابرو باشند. مانند ریزش مو بر روی پوست سر، ریزش ابرو نیز می تواند تاثیر قابل توجهی بر ظاهر فیزیکی فرد داشته باشد و به همین دلیل بسیاری از افراد به روش های درمانی و ترمیمی از جمله کاشت ابرو روی می آورند.
رنگ کردن ابرو قبل و بعد از کاشت
ابروها تأثیر بسیار زیادی در حالت چهره انسان دارند و با بیان حالات صورت بر زندگی اجتماعی او تأثیر می گذارند، مهمتر از همه ساختار یا شکل ابروها می تواند برای ابراز شخصیت و احساس فرد تعیین کننده باشد؛ بنابراین فرم ابرو برای مردان و زنان بسیار مهم است. همه ما حالت ابرو منحصر به فردی داریم اما می توانیم آن را با گزینه هایی مانند رنگ کردن، آرایش و کاشت ابرو تغییر دهیم. گزینه هایی مانند آرایش و میکروبلیدینگ ابرو تغییر موقت در آن ایجاد می کنند، اما پیوند ابرو یک راه حل قطعی برای شکل دادن دائمی به ابروهاست. با گذشت زمان ابروها نازک تر و کم پشت می شوند و این امر با افزایش سن اجتناب ناپذیر است، البته برخی افراد از نظر ژنتیکی در اواخر بیست سالگی دچار ریزش ابرو می شوند، در حالی که برخی دیگر از پایان چهل سالگی شروع به ریزش میکنند. گاهی اوقات ابروها به شکل ذاتی می توانند ضعیف، بی روح یا پراکنده باشند، همچنین نابرابری دو ابرو نیز نسبتا متداول است. از طرف دیگر جراحی، صدمات، تصادفات و سوختگی تیز می توانند باعث از بین رفتن ابروها شوند؛ تقریباً در همه این موارد می توان با کاشت ابرو به نتایج دائمی دست یافت.